Om

Osterhausgt. Dører & Vinduer ble etablert Desember 1993 av Harry Rasmussen. I 2016 tok hans sønn, Marius Rasmussen over driften.


Osterhausgt. Dører & Vinduer har spesialisert seg på spesial produkter samt leveranser til Borettslag, entreprenører og private. Har også til gang til god håndverker som vi har samarbeidet med i over 25 år som tar seg av monteringen om det er behov for dette.


Vi har i mange år levert både standard produkter og det som ikke er standard. Entredører til Borettslag og Sameier, portromsdører til bygårder, ytterdører til privat boliger, vinduer i mange fasonger.


Som f.eks et rundt vindu med Davidstjernen til det Jødiske Museet i Oslo, Vinduer og inngangsdør i Øvre Slottsgate 11 og nr 5, inngangsdører til Øvreslottsgt. 12, store vinduer til en hytte i Raggsteindalen, arkitekt tegnet bolig med store spesial lagede buede vinduspartier i Drøbak, hytte og bolig tegnet av ark. Per Pande Rolfsen. Stort inngangsparti i eik til Hasle skole, vinduer til Grand Hotel i Oslo, vinduer til Holberg Hotel i Oslo samt så mye mer vi ikke får plass til her.


Om oss


Våre åpningstider:


Mandag - Torsdag:  08:00 - 16:00


Fredag etter avtale


Lørdag og Søndag: Stengt